Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na coinsy.

zaku5422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. chciałbym zapytać jakie macie sposoby na coinsy w fifa world. Piszcie PW :DD

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Niektórzy znają sposób na trainer.. lecz wrzucą go nam tutaj.. a co do sposobu to albo albo... 

1.Kup taniej sprzedaj drożej.

2.Turnieje jednego gracza.

3.Sezony Online.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

@Up nie w fifie world... zepsuty rynek jest :P bo każdy ma kontraktów od uja że tak powiem.. za przeproszeniem :D Nie schodza nawet te na 28 meczy :P za 600 wystawiłem jeden i dalej go mam :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Otwieranie paczek? Ok pod warunkiem: Masz 1k przegranych i ze 2 wygrane, masz max 10 lat, nazwa twojego klubu to YOLO SWAG. Nie opłaca się otwierać paczek póki nie masz składu, i nie opłaca się sprzedawać składu na paczki.. coś o tym wiem. Najlepszym zarobkiem jest wygrywanie meczów w lidze i dotarcie do lig 3-1. Tam za utrzymanie nawet sporo kasy.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@Up nie w fifie world... zepsuty rynek jest :P bo każdy ma kontraktów od uja że tak powiem.. za przeproszeniem :D Nie schodza nawet te na 28 meczy :P za 600 wystawiłem jeden i dalej go mam :P

Ja sprzedaje złote te zwykłe 600 licytacja 800 kup teraz i schodzą :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

ja to mam dwa składy ;d francuskiej ligi złoty to jest fitness skład którym gram turnieje offline aby zregenerować siły głównego angielskiego składu którym gram lige online ;) myślę że taki skład fitness jak się zrobi do 15k to się szybko zwraca i jeszcze można na tym zarobić a nie wydawać po 3k na karty fitness ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...